top of page
Környezetvédelem

Kötelezettségek és megoldások

A környezetvédelem sokak számára fontos megfelelési szempontból. A nagy multinacionális vállalatoktól, a kis- és középvállalkozásokon át az egyéni vállalkozókig, tevékenységtől függően mindenki számára magas kritériumoknak kell megfelelni.

A piaci elvárásokon felül a szabályozások és az előírások egyre szigorodnak, és vezetőként ebben a rengetegben sokszor nem egyszerű kiigazodni.

Új tevékenységbe kezd? Fejlesztene? Hatósági ellenőrzés várható? Esetleg környezetvédelmi felülvizsgálat esedékes? Segítünk!

Beruházás lebonyolítás

Ötlettől a megvalósításig

 

Mi vár Önre, mint beruházóra, amikor belevág ötletei, tervei megvalósításába? Rengeteg külső és belső egyeztetés, terv- és költségvetés készítés, engedélyezési eljárások útvesztője. Kivitelezők versenyeztetése, szerződéskötés, koordináció az alvállalkozókkal, a munka előrehaladásának, minőségének és költségeinek folyamatos ellenőrzése.

Meggyőződésünk szerint a beruházás lebonyolító egyik legfontosabb feladata a beruházó érdekeinek konzekvens és egyértelmű képviselete a teljes beruházási folyamat során. Szolgáltatásunkat olyan beruházóknak kínáljuk, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy ötleteik, terveik az elképzelt határidőre és a kitűzött költség kereten belül fognak megvalósulni.

Lehet, hogy már belevágott tervei megvalósításába és menet közben érzi úgy, hogy elkelne a profi segítség? Beruházás lebonyolító bevonása a projekt bármelyik fázisában hasznos lehet, hiszen sok terhet le tud venni a beruházó válláról.

Pénzügyi tervezés

Számszerűsített elképzelések

 

A várható költségek és bevételek számszerűsítése elengedhetetlen a projekttervezés során. Felelős döntések kizárólag a várható pénzügyi hatások ismeretében hozhatók, ezért mérnöki szakértelmünket gazdasági és pénzügyi kompetenciákkal kiegészítve kínálunk komplex szolgáltatást megrendelőink számára.

Hiszünk abban, hogy a műszakilag és pénzügyileg megfelelően előkészített projektek megvalósítása során sokszorosan megtérül az előkészítésbe fektetett munka.

bottom of page